Промоутърът Еди Хърн вярва, че положителната проба на Конър Бен, заради която „Битката на синовете“ срещу Крис Юбанк младши пропадна, е била замърсена. Бен даде положителен тест за забраненото вещество Кломифен. Според Хърн обаче, боксьора е невинен.

„Нивото на веществото в пробата, плюс всички други тестове, които бяха направени, ни води към заключението, че може да има замърсяване на пробата по време на теста“, обяви Хърн пред ID Boxing. „Всичко в резултатите води към идеята за замърсяване. Когато говоря за замърсяване, подобно нещо може да се случи в лаборатория. Може да се случи и има няколко различни значения. Втората проба може да дойде негативна само, ако първата е сбъркана или има замърсяване. Така че в 99,9% от случаите втората проба е същата като първата. Поискали сме я, но очаквам и тя да е положителна“.

На въпроса защо Бен не е излязъл с оправдание до момента, Хърн отговори: „Това е още една причина да го смятам за невинен. Най-лесното в случая на Конър Бен е да се излезе с някакво извинение. Той не иска да лъже в ситуацията. Имах такива разговори с него няколко пъти и аз вярвам на този млад мъж“, добави Хърн.