Новозеландецът призова Чисора на нов двубой, след като ухапване от паяк го принуди да се оттегли от насрочения за миналия месец двубой между тях. Срещата трябваше да се проведе в O2 Арена в Лондон, Англия.

След победата си над Дейвид Прайс, Чисора и неговия мениджър Дейвид Хей насочиха вниманието си към двубой за вакантната титла на WBO срещу задължителния претендент Олександър Усик.

"Чисора не е печелил световна титла, затова ми се струва, че се опитват да намерят най-бързия и най-лесния път да стигнат до нея. Те смятат, че двубой с Усик е отличен начин да стигнат до световната титла."

"Такъв двубой е доста нелогичен, защото Чисора не е поставен в ранглистата, а има много момчета, класирани преди него. Не знам на какво основние искат такъв двубой", заяви Паркър.

"Двубоят между нас беше договорен и не можах да контролирам това, че ще се разболея, но искам да пренасроча двубоя. Здрав съм, във форма съм, готов съм да се бия. Знам, че мога да го размажа. Той ще окаже голям натиск, но знам, че имам по-добри боксова умения и по-добро движение от другите момчета, срещу които се е изправял."

"Преди му казах, че ще го пенсионирам и срещу мен ще е последният му двубой. Нека приеме битката, ще направя страхотно шоу. Той ще получи парите, които иска, но аз ще го пенсионирам. Имаше добра кариера", завърши Паркър.