Звездата на очакваната четвърта боксова гала вечер от поредицата „Боксов сблъсък“ Григор Саруханян провежда интензивни тренировки в домашни условия. В подготовката на 33-годишния бивш национал и професионален боксьор вече се включва и 2-годишният му син Едуард. 
 
„Боксов сблъсък 4“ се организира от Про Бокс Промоушънс ще се проведе на 28 февруари в столичната зала “Сиконко“.  
 
Първите стъпки в бокса на малкия Еди се оказват приятна почивка в натоварената подготовка за баща му. За приятелите на Григор обаче тези първите уроци по техника са знак за още един боксьор във фамилия Саруханян.
 
Григор Саруханян също тренира от малък, като е преминал през школата на Бургас, а после и други боксови клубове в страната. В аматьорския бокс има записани общо 286 мача и дори стига до първия отбор на страната. Споделя че не е преставал да тренира бокс дори и по време на престоя си в затвора. До момента опитният Григор Саруханян е извоювал 11 победи и 5 загуби на професионалния ринг.
 
На Григор Саруханян предстои мач №17 на професионалния ринг. По време на "Боксов сблъсък 3", който се проведе в Горна Оряховица през октомври, Саруханян нокаутира още в първия рунд украинеца Валентин Сборжек.