Съпругата на Олександър Усик Екатерина не пропусна да се подиграе на Тайсън Фюри, след като битката на съпруга й за над £100 милиона на Уембли пропадна.  Агентът на украинеца Егис Климас потвърди, че предложеният двубой на 29 април няма да се състои, след като не успя да постигне споразумение с екипа на Фюри. Боят трябваше да обедини поясите в тежка категория за първи път през този век.

Но Климас разкри: „Без значение колко компромиси правеше Усик, от другата страна настояваха за повече.“ Усик вероятно ще се изправи срещу британеца Даниел Дюбоа в задължителна защита на титлите си през юни или юли.

Екатерина се подигра на Фюри онлайн, че е „алчен“ – също така наричайки шампиона на WBC в тежка категория „Циганската царица“. Съпругата на Усик използва Instagram, за да публикува колаж на дама с рокля, но с лицето на Фюри.

Тя написа на украински: „И за последен път. Да бъдеш алчен е много лошо!!! Най-доброто предстои!!!"

След това тя публикува и макет на плакат на Фюри и Дерек Чисора - шегувайки се, че след като избягва Усик, Циганския цар ще се бие отново с Дел Бой. Екатерина Усик написа: "Това е битката, която феновете на Шкембето Фюри очакват @tysonfury."