След случая, в който Кубрат Пулев целуна по устата репортерката Джени Суши и който беше кръстен "Целувкагейт", сега изглежда има втори подобен скандал отвъд Океана. Този път обаче не е замесен професионален спортист, а нахален фен. 

Красивата репортерка от PointBet Sportsbook Ерин Кейт Долан стана жертва на агресивен мачо в навечерието на мач от НФЛ между Ню Ингланд Пейтриътс и Ню Йорк Джетс в Ийст Ръдърфорд. Тя правела интервюта със запалянковци в навечерието на двубоя, за да разбере какви са очакванията им от него. 

Един от тях обаче решил да я целува и се пресегнал към нея. Репортерката го отблъснала с усмивка на уста, но нахалникът тръгнал да я гони, явно за да довърши започнатото. Самата Долан се оплака в Туитър от нападението и пусна видео от него там. 

"Някои си мислят, че да си пред камера е страхотно. Но понякога не е. Изсмях се, когато този фен се опита да ме целуне, но бях БЯСНА! Не съм първата репортерка, която изпитва това, за съжаление няма да съм и последната. Наистина обичам това, което правя, но тази работа понякога може наистина да те тества", написа журналистката в социалните мрежи. 

Американските медии побързаха да сравнят случая с този на Пулев и Суши и веднага го кръстиха "Целувкагейт 2". Очаква се запалянкото да си понесе последствията от необмислената си постъпка и да бръкне дълбоко в джобовете си.