Два дни преди мачът на годината в бокса между Антъни Джошуа и Олександър Усик, все още има свободни билети за залата „Джеда Супердоум“, в Джеда, Саудитска арабия. Двамата се сблъскват в реванш в събота, в който са заложени титлите на WBA, WBO, IBF, IBO и Ring Magazine.

Организаторите признаха, че пропуските свършват със сериозна скорост. Все още има отделни места, които могат да се купят в залата, но вече няма почти няма опция да се закупят две съседни места. Има отделни единични билети и то на сериозни цени.

В четвъртък най-близките билети до ринга бяха за пети ред. Там имаше две отделни места на цена 16 000 саудитски риала или 4259 щатски долара. Най-близката двойка билети, която е свободна е на 6 ред и цената на едно място е 15 000 риала (3993 долара).

В момента най-евтините билети за партера са на 11-и ред. Там цената е 11 000 риала (2928 долара). Освен тези свободни билети има и платинени, които още са свободни. Те са на стойност 12 000 риала (3195 долара).

Билетите са в продажба от месец преди боя. За много фенове на бокса е трудно да посетят Джеда, заради трудното изваждане на виза за Саудитска арабия.