Антъни Джошуа отново ще получи повече пари от Олександър Усик, също както беше в първата среща помежду им. Миналият септември Усик детронира шампионът в тежка категория като го победи с единодушно съдийско решение. Реваншът е в събота в Джеда, Саудитска арабия.

Според SportZion и TalkSPORT двамата бойци ще приберат по 75 млн. долара за участието си в боя. Заради повечето спонсорски договори обаче Джошуа ще получи 44 млн. долара допълнително.

И в предишния мач между двамата в Лондон, британецът бе по-добре платен. Тогава той влезе като страна А в договора и разпределението на парите бе 60%-40% в негова полза. Тогава Ей Джей получи 13,6 млн. долара за участието си плюс 60% от приходите от пей пър вю. Макар да победи Усик взе „само” 4,1 млн. долара и 40% от приходите от телевизиите. Сега разпределението е 50-50 според медиите.

Засега не е ясно колко ще са парите от телевизионните продажби. Скай Спортс взе правата за Великобритания и продава гледането на мача за потребителите на цена 27 паунда. В САЩ DAZN е разпространителят, като там цената е 20 долара.