Антъни Джошуа ще нагази в дълбокото в реванша срешу Олександър Усик. Вторият бой между двамата е на 20 август в Джеда, Саудитска Арабия. Ей Джей, който загуби първата среща с единодушно решение на съдиите, ще трябва да се справи с изключително издръжлив съперник. Украинецът загрява за мача като всеки ден плува по 5 часа.

Това разкри Дерек Чисора, който утре ще се боксира с Кубрат Пулев. Чисора разкри как се е срещнал случайно с Усик и го е видял как плува. Дел Бой също се би преди време с Усик и загуби също по точки. Той се сблъскал с украинеца в лондонски спа център.

„Щях да си тръгвам от руската баня, където разпускам когато съм много уморен от тренировките, но собственикът ми каза, че има изненада за мен“, разкрива Чисора. „Седнах и чух „Дерек, Деееерек“, сякаш промоутърът ме викаше да изляза на ринга. Оказа се Усик. Седнахме и се посмяхме и поговорихме. Беше много уморен. Разказа ми, че плува по 5 часа на ден. Отвърнах, че ме лъже и не може да плува по пет часа“.

„Треньорът му също бе там и ме увери, че е точно така. После ми показа видео на Усик в един грамаден басейн и той просто въртеше обиколки. Пет часа“, завършва Чисора.

Мнозина смятат, че бивши съперници не могат да седнат и да си приказват и смеят. Но Дел Бой не мисли така.

„Няма истински вражди. Не вярвам, че някой боец мрази друг. Щом боят приключи ние сме просто приятели. Дори и да ме е нокаутирал, пак ще го прегърна“ завършва Чисора.