Дионтей Уайлдър все още не харесва Тайсън Фюри, въпреки че двамата изглеждаха приятелски настроени един към друг миналия месец, когато се прегърнаха по време на боксовия мач между Томи Фюри срещу Джейк Пол на 26 февруари в Саудитска Арабия.

Бившият шампион на WBC в тежка категория Уайлдър разкри в интервю днес, че „не може да понася“ Фюри, защото го вижда като „измамник“. Уайлдър не каза какво е направил Фюри, което го дразни, но в миналото той говори за заешките удари, с които го удари във втората им битка.

„Има място и време за всички неща. Разбира се, не мога да понасям този шиба.як. Хората знаят какво става, той е измамник“, каза Дионтей Уайлдър пред ESNEWS за Тайсън Фюри. „Знам много неща. Хората знаят много неща. Така че много хора не могат да бъдат измамени, брато,. Но докато сме на темата и ме питат защо съм го прегърнал? Това е мирна територия“, каза Уайлдър.

„Не те харесвам, но идвам тук, за да ти кажа, че те виждам. Разбираш ли ме? Знам какво си ти и ти знаеш какъв съм аз. Можем да съжителстваме един с друг. Ти остани там, а аз ще остана тук и това е.“