Шугархил Стюард пристигна в Англия, за да се присъедини към лагера на Тайсън Фюри за боя с Олександър Усик. Шампионът на WBC в тежка категория ще се изправи срещу украинеца в бой обединяващ всички пояси в категорията. Срещата е на 29-и април в Лондон.

Онзи ден Фюри обяви, че повече няма да се появява в социалните мрежи и вече тренира усилено в родния си Моркамб. А и неговият доверен треньор вече е в града, за да подготви непобедената звезда.

Фюри потвърди пристигането на американеца, като публикува тяхна снимка заедно в Instagram, на която Циганския зар позира с футболна фланелка на Англия.

„Братята на разрушението“, написа той, преди да го добави: „Назовете по-динамичен боксов дует…“

Шугархил Стюард превърна шампиона на WBC от предпазлив боксьор с добър удар в царя на нокаута ще работи следващите 6 седмици с Фюри. Стюард пристигна в Обединеното кралство в четвъртък от Флорида, където тренира шампиона на WBO в тежка категория Лорънс Околи.

30-годишният боксьор ще защитава короната си на 25 март в Манчестър, така че Стюард ще има натоварен месец в Англия. Фюри по-рано разкри как е наел Стюард, мозъкът на прословутия Kronk Gym в Детройт, за да му помогне да преоткрие себе си. Той каза: „Когато доведох Шугар за последните няколко битки, той ме накара да се почувствам като новак. Той ме накара да се почувствам ужасен боксьор – все едно никога не съм се бил битка през живота си. Той е единственият човек в света, който би могъл да го направи. Изисква се специален манталитет, за да се върне всичко обратно към основите и да се започне отначало.“