Британският боксьор Тайсън Фюри сподели, че Дионтей Уайлдър ще е много по-опасен в третият им мач, защото ще е решен на всичко, за да се докаже. Шампионът на WBC сподели пред Скай Спортс, че никой не може да го спре

„Уайлдър все още е много опасен противник, все още е много гладен човек, който иска да докаже своята стойност. Да покаже, че може да се завърне и да стане двукратен шампион в тежка категория. Ще бъде по-опасен от последния двубой. Знаете ли какво? Това е просто боксов мач и не го гледам като нещо друго. Печелиш или губиш някои от тях“, заяви Фюри.

Третият сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се обсъжда да се проведе извън САЩ и Великобритания заради пандемията от коронавирус.

„Очаквам с нетърпение предизвикателството, когато това може да се случи. Ще отида на мястото осем или десет седмици по-рано, за да направя добър и изтощителен тренировъчен лагер. Надявам се, че ще бъде без контузии и ще танцуваме под звездите след коронавируса. Господ желае всичко да върви по план и двамата да излезем безопасно на ринга. Искам отново да правя това, в което ме бива – бокса. Всичко е в моите ръце. На следващите пресконференции ще видим повече Батман, забавления и игри. Винаги е различно с мен. Просто влакът на Тайсън Фюри продължава да се движи. Хубав и силен. Кой ще го спре? Никой“, каза британецът.

В последно време се появиха информации, че от щабът на Антъни Джошуа подготвят обединителен мач за световните титли в тежка категория срещу Тайсън Фюри, въпреки че първият трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев за пояса на IBF.