Изминаха няколко дни, след като Тайсън Фюри нокаутира Дионтей Уайлдър в третия мач помежду им, но полемиките около боя между двамата не стихват.

В интернет пространството се появи видео, на което ясно си личи, че при първия нокдаун на Уайлдър срещу англичанина Фюри не може да се изправи в рамките на отреденото време, но реферът на ринга остава боя да продължи.

25 снимки

„Циганския крал” се надига след 11 секунди, след като Уайлдър реализира отличен десен прав в главата на британеца, който падна на ринга, след което се изправи. Видеото е заснето от фен, който отброява времето с хронометъра на своя телефон, а също така Андре Уорд, който работи за телевизията, която ексклузивно държи правата за излъчване на боевете на Тайсън Фюри, призна, че съдията е удължил броенето при нокдауна от Дионтей Уайдър.

В четвъртата част на мача Фюри бе пратен още веднъж от Уайлдър на ринга, но този път той се изправи, след което взе 32-ата си победа от 33 мача, като има едно равенство – именно срещу Уайлдър.

Все пак Фюри се активизира много сериозно и след серия от добри рундове прати американеца на пода, като Уайлдър не успя да се изправи в 11-ия рунд и така той запази титлата на Световния боксов съвет в тежка категория.