Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн потвърди, че дългоочакваният мегасблъсък срещу Кубрат Пулев ще се състои на 12 декември в Лондон! Мачът ще се играе в зала „О2 Арена”, като към момента не е ясно дали ще бъдат допуснати зрители по трибуните.

Самият Джошуа също официализира датата и залата за боя, пускайки рекламен клип в официалния си профил в Twitter.

“12 декември е датата. Коланите в тежка категория отново се издигат във въздуха, а единственият фокус пред мен е да направя така, че на 13 декември те да бъдат на законното си място във Великобритания”, сподели Антъни Джошуа.

„О2 Арена е истинската лъвска бърлога. Имам много история с нея, но без фенове в нея, нещо огромно ще липсва. Истински се надявам, че ще можем да доведем поне малко фенове на бокса, но трябва да видим. Уважавам всеки мой противник, уважавам и Пулев. Желая му всичко най-добро по време на подготовката му за мача”, каза още Антъни Джошуа.

Първоначално датата за мача бе обявена от Кубрaт Пулев, който призна, преди няколко дни, че договорът между двете страни е подписан. Този ход на Кобрата определено подразни щаба на Джошуа и неговия мениджър Еди Хърн, но в крайна сметка днес всичко бе официализирано.

Още по темата:

Край! Обявиха дата за зрелището Джошуа - Пулев!

Кобрата: Скочиха, че обявих срещата с Джошуа, все едно мач няма

Кубрат: Чувствам се непобедим, това е събитието на десетилетието за България