Боксовата ни звезда - Кубрат Пулев, заяви, че няма право да разкрива подробности относно предстоящия сблъсък с Антъни Джошуа. Преди броени дни самият Пулев обяви срещата, която трябва да се проведе на 12-и декември. Това обаче се е случило зад гърба на другата страна по договора, която е останала недоволна от действието на Кобрата. 

18 снимки

"Когато пуснах публикацията във своя фейсбук, в Англия и от Sky Sports скочиха за това, че съм обявил мача предварително. Това означава, че засега срещата все още не е обявена официално. Аз все пак си имам договор и затова сега нямам право да говоря нищо относно предстоящата среща. Очаквам съвсем скоро да обявят мача", заяви Пулев на официална пресконференция.


"Въпреки че нищо не е обявено официално, аз все пак тренирам и се подготвям доста добре. Не е лесно да се организира подобен мач. Към края на седмицата би трябвало да стане ясно дали ще има мач, или няма да има", допълни боксьорът. 

 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.