Мани Пакяо води преговори за завръщане в бокса в Саудитска Арабия, като иска да се бие с Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. Филипинската боксова икона през 2021 г. се оттегли след поражение от Йорденис Угас, но оттогава не спират слуховете за завръщане.

Пакяо, който поддържа активност в демонстративни двубои, се е срещнал с боксови шефове в Саудитска Арабия относно завръщането си. А реваншът с Мейуедър - от когото загуби през 2015 г. - или кросоувър сблъсък срещу Макгрегър биха били на първо място в списъка му с желания.

Съветникът на Пакяо Шон Гибънс заяви пред Betway: "Водим разговори и Мани разговаря с Негово превъзходителство Турки Алалшикх. Конър Макгрегър заяви, че ще се бие в UFC през юни, така че там изобщо не се случва нищо, но може да бъде преразгледан заедно с Флойд Мейуедър. Това са битки, които той би могъл да направи дори и да е на 100 години".

35-годишният Макгрегър направи своя боксов дебют през 2017 г., но претърпя поражение срещу 46-годишния Мейуедър. По-късно той проведе разговори с 45-годишния Пакяо, но заради правен спор между лагерите двубоят пропадна.

Гибънс повтори, че Макгрегър в момента не е опция поради задълженията му към UFC, но битката остава в желанията на Пакяо. "В мечтаната битка Макгрегър би бил невероятен. Преди десет години Пакяо срещу Макгрегър дори нямаше да бъде конкурентен, но поради факта, че Мани е малко по-възрастен, а Конър е все още млад и наистина е подобрил бокса си и даде доста проблеми на Мейуедър, би било страхотна битка“.

"Така че, с фактора възраст, той може да даде на Мани добра битка, но няма нужда дори да обсъждаме тази битка, докато не мине юни и не видим дали ще се появи истински боец и Мани ще може да се бие с него“.