В подкаста The MMA Hour в YouTube се появи не само промоутърът Еди Хърн от Matchroon Boxing, но и камерунският боец Франсис Нгану. И двамата промотираха мегасблъсъка, който ще се състои на 9 март в Рияд, Саудитска Арабия, като Нгану ще се изправи срещу бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа (27-3, 24 нокаута).

За Нганну предстоящият двубой е вторият му пореден двубой по правилата на бокса. През октомври той шокира всички, като повали и почти победи шампиона на WBC Тайсън Фюри.

"Сигурни ли сте, че Джошуа може да понесе същия удар, с който аз повалих Фюри? Не съм сигурен... Казват, че той изобщо не е издръжлив. Със сигурност ще го проверя (смее се)".

Камерунският бивш световен шампион на UFC отвърна и на думите на Хърн, който е убеден в победата на Джошуа.

"Той е промоутър. Той го казва през цялото време. Това е неговата работа. Това е неговата рутина. Той казва все едни и същи неща. Променят се само имената на съперниците. Ще го кажа така. Договорите са подписани, има дата за двубоя. И той ще се състои. И ако някой от тях си мисли, че това е парче торта и лесни пари, това си е негов проблем, не мой. Хърн каза много глупости. Единствената стойностна идея от негова страна беше реваншът да се проведе в Африка. Това наистина звучи страхотно. Бихме могли да наречем този двубой "Черно превъзходство".