Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану (0-2) отбеляза, че точно преди битката с бившия шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (28-3) не се е чувствал добре. Битката между спортистите се проведе на 9 март в Kingdom Arena в Рияд, Саудитска Арабия. 37-годишният камерунец беше нокаутиран във втория рунд.

„Спомням си, че бях в съблекалнята, опитвайки се да загрея и имах чувството, че заспивам. Потях се, но имах чувството, че сънувам. Не обвинявам никого, цялата вина тук е само моя. Това е игра, трябва да се присъедините към нея. Всички знаехме, че това може да се случи. Не очаквах това, но винаги съм знаел, че може да се случи. Още не е свършило. Ние едва започваме. Единственото нещо, което ни липсва е време. Мисля, че имаме още много време напред“, каза камерунецът по време на предаване в социалните мрежи.

Gulliver/GettyImages
34 снимки

Поражението от Джошуа беше второ за Нгану на професионалния ринг. През октомври 2023 г. камерунецът загуби от британеца Тайсън Фюри с разделено съдийско решение.

Джошуа има 28 победи и 3 загуби в кариерата си. / БТА