Майк Тайсън изпрати смразяващо послание от девет думи на своя враг Джейк Пол, след като двубоят им беше преместен за 15 ноември. Сблъсъкът беше отложен, след като Тайсън получи пристъп на язва по време на полет. Съобщава се, че Тайсън се е почувствал зле по време на полет от Маями до Лос Анджелис и е имал нужда от медицинска помощ.

Екипът му настояваше, че той се е възстановил напълно, но медицинските специалисти заявиха, че първоначалната дата ще бъде твърде скорошна за него. Първоначално двубоят между 57-годишния и 27-годишния Пол, превърнал се в боксьор от YouTuber, трябваше да се състои на 20 юли.

Сега обаче бившият безспорен световен шампион в тежка категория веднага се насочи към Пол, като се закани да го нокаутира. По повод на новата дата Тайсън публикува вирусен видеоклип в X и каза: "Друга дата. Същата съдба. Ще нокаутирам Джейк Пол."

Постът беше озаглавен: "Новата дата за събуждане на Джейк. 15 ноември.", като Пол все още не е отговорил.

След пренасрочването на мача Тайсън заяви, че медицинските неуспехи няма да се отразят на подготовката му, както заяви: "Въпреки че се наложи да отложим боя, скоро ще подновя тренировките си. Благодарен съм на медицинския персонал, който ме лекуваше, както и на MVP, Netflix и AT&T Stadium, които работиха усърдно, за да намерят най-добрата дата за пренасрочване за всички страни. Въпреки че имаме нова дата, резултатът ще бъде същият, независимо кога ще се бием. Джейк Пол ще бъде нокаутиран."

В битката Тайсън ще се завърне на ринга за първи път, откакто през ноември 2020 г. направи равенство с Рой Джоунс младши в демонстративен двубой. По време на професионалната си кариера 57-годишният мъж печели 50 от 58-те си мача, като 44 от тях са с нокаут.

Въпреки това Тайсън, който ще навърши 58 години, ще бъде изправен пред съвсем ново изпитание, когато се изправи срещу Пол, чийто рекорд в момента е 9-1.