Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа и претендентът Кубрат Пулев бяха разделени от охраната по време на кантара един ден преди двубоя между двамата боксьори в събота на "Уембли Арена" в Лондон.

"Той говори много глупости. От много години съм в бокса и много боксьори говорят доста глупости и след това си го получават. Ако гледате бокс, трябва да знаете, че се прави точно така, в опит да се сплаши някого. Това не ме притеснява. Бих го ударил в челюстта още там, но трябва да се пазя за утре", заяви Джошуа.

Lap.bg
19 снимки

"Пулев каза, че "ти си нищо и е по-добър от теб", а Антъни просто се засмя и го попита "кой си победил до момента?", заяви промоутърът на Джошуа - Еди Хърн.

"Пулев продължи и му каза, че "ще го довърши утре". Добави, че "го уважава, но ще го победи".

Българинът има само едно поражение от общо 29 мача на професионалния ринг. То е срещу украинеца Владимир Кличко в края на 2014 година.

"Удрян съм много пъти от най-силните хора и все още съм тук. Определено ще получа удари, но удари ще получи и моят съперник. Ще има един победител.Когато някой излезе на ринга с мен, той издържа по няколко рунда. Когато видя, че противниците се предават, тогава ги довършвам", каза още 31-годишният Антъни Джошуа.

На двубоя ще присъстват само хиляда запалянковци. Причина за това са мерките на местните власти по време на пандемията от коронавирус.