През годините Терънс Крофърд се е представял пред голяма публика, но не и пред такава, каквато срещна в събота вечер. Суперзвездата в бокса бе натоварен със задачата да изведе отбора на родния си град Небраска Корнхъсърс на мач от колежанското първенство по американски футбол.

86 906 души се втурнаха на стадион "Мемориал", за да гледат как любимият отбор на Крофърд се изправя срещу Колорадо Бъфалос. Бившият безспорен шампион в полусредна категория носеше друг вид пояс, докато извеждаше Хъскърс.

Изглеждаше като един от многото, които беше спечелил в бокса, но при по-внимателно вглеждане стана ясно, че коланът е уникален, защото на него имаше логото на отбора. На кадрите от събитието се вижда как Крофърд спринтира от тунела заедно с играчите, които в началото на сезона постигнаха перфектен резултат от 2 победи.

В акаунта на отбора в социалните мрежи беше публикуван текстът: "Дойдох да се бия" със снимка на играчите и Крофърд и те със сигурност го направиха, докато човекът със собствения си непобеден рекорд ги наблюдаваше.

Хъкърс демонстрираха доминираща игра в защита, за да спечелят с 28:10 и да се реваншират за загубата с 36:14, която претърпяха срещу Колорадо миналата година.  След мача Крофърд сподели няколко снимки и видеоклипове от деня си в социалните мрежи с надпис: "Днес беше хубав ден!!! GO BIG RED!!!"