Конър Макгрегър иска да види реванш между  Кейти Тейлър и Аманда Серано, който да се проведе в емблематичния ирландски парк "Кроук" и предложи да спонсорира събитието.

Тейлър и Серано участваха в битката на годината миналия април, която завърши с разделено решение в полза на ирландката в незабравима нощ в "Медисън Скуеър Гардън". Оттогава се водят разговори за втори двубой между двете, като 20 май е идентифициран като потенциална дата за мача. Промоутърът на Тейлър Еди Хърн наскоро изключи Кроук Парк като място поради значителните разходи за сигурност.

"Допълнителната сметка за сигурност е 500 000, за да може Кейти Тейлър да се бие в Кроук Парк? Ще спонсорирам събитието, за да видя това да се случи", написа Макгрегър в Туитър. Хърн отговори на публикацията на Макгрегър с "нека поговорим", предполагайки, че предложението на звездата на UFC може да бъде изпълнимо.

Кроук Парк побира 82 000 фенове и би бил подходящо място за Тейлър, която е смятана за един от най-великите бойци, които Ирландия някога е имала. Тя спечели пет световни първенства и олимпийски златен медал като аматьор, преди да стане професионалист през 2016 година.

Серано й осигури едно от най-тежките изпитания в кариерата й миналата година, а реваншът е съблазнителна и предизвикателна хапка.

Серано ще се бие тази вечер срещу Ерика Крус. Ако тя премине през този сблъсък, преговорите вероятно ще се засилят за нов сблъсък с Тейлър и ако Макгрегър постигне своето, този мач може да се насочи към Кроук Парк през май.