Канело Алварес в момента се възстановява от операция на китката. Той получи травмата по време на победата над Генади Головкин през септември, но вече мисли за завръщането си на ринга. То ще бъде през май следващата година и мексиканската звезда иска да бъде с реванш срещу Дмитрий Бивол.

Двамата се срещнаха през май тази година и Алварес загуби от Бивол със съдийско решение в битката за титлата в полутежка категория. Мексиканецът се надява на реванш и успех този път.

„Белезите ми от операцията на ръката вече са зараснали. Възстановяването върви чудесно и не мисля, че ще ме забави много. Битките ми винаги се провеждат през май и септември. Мисля, че ще съм готов до май. Дадох много равностоен бой на Бивол, въпреки факта, че имах ограничения в работата на ръката и рамото. Имах страхотно начало на двубоя, но след това се изморих, защото не се подготвихме правилно. Това е особено важно в по-тежките дивизии, където трябва да работиш здраво. Отмъщението е това, към което се стремим. Загубих шанс да вляза в историята на друга категория. За мен Бивол е № в полутежка категория“, обяви Канело Алварес.