Саул Канело Алварес (60-2-2, 39 нокаута), който победи с единодушно решение американеца Джермел Чарло тази нощ, за да запази безспорната си титла в суперсредна категория, заяви, че се е "завърнал", т.е. успял е да влезе в такава бойна форма, каквато (по собствените му признания) не е имал от "доста време".

А абсолютният шампион в суперсредна категория отговори и на въпроса дали сега се интересува от двубой срещу Терънс "Бъд" Крофърд (40-0, 31 нокаута) в полусредна категория (до 66,7 кг).

"Да. мисля, че това е Канело", каза Алварес на въпроса дали смята, че сегашната му форма е това, което е искал да получи от себе си. „Аз се завърнах. Най-накрая се завърнах, чувствам се уверен и спокоен в момента".

„Много съм щастлив, защото, знаете ли, отдавна не съм се чувствал по този начин. Върнах се", повтаря няколко пъти мексиканецът.

Разговорът продължи с това, че Крофърд настоява за бой с него, въпреки че е от още по-малка теглова категория от Чарло. Канело отговори уклончиво, но достатъчно позитивно.

"Знаете ли, винаги казвам, че ако битката има смисъл, защо не? Но това не е все още в плановете".