Ютуб звездата KSI призна, че е близо до това да подпише договор за боксов мач с бившият футболист Рио Фърдинанд. Певецът,  чието истинско име е Джей Джей Олатунджи, започна кариера в бокса след първия си аматьорски бой друга звезда от социалните медии – Джо Уелър. KSI стана професионалист за втория мач с Логън Пол, който спечели. След това обаче ютубъра си взе почивка, за да се отдаде на медийните си изяви и музиката.

На 27 август KSI се връща на ринга срещу рапърът Swarmz в О2 Арина в Лондон. Първоначално боят трябваше да е с Алекс Уасаби, но той се отказа. Това обаче не е първата британска звезда, която е била близо до боксов мач с KSI.Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд бил много близо до бой с ютубъра, но до договор така и не се стигнало.

„Бяхме много близко до това да се боксираме с Рио Фърдинанд. Щеше да е след двата мача с Логън Пол”, заяви KSI в своя ютуб канал. „С Рио щяхме да се бием, но после изведнъж той вече не бе навит”, добави певецът.

KSI е голям фен на футбола, като наскоро подписа договор да спонсорира любимия си футболен отбор Арсенал. Напитката му Prime, вече е официален спонсор на артилеристите.