Медийната сензация KSI обяви, че първо иска да се разправи с Джейк Пол, а след това да се изправи на ринга срещу звездата на UFC Конър Макгрегър. Кошмара, както наричат ютубъра KSI ще се бие за първи път тази година в събота срещу Фейз Темпър в шеструндов мач на Уембли Арина. Първоначално звездата на Bellator Дилън Данис бе определен за противник, но той се отказа 10 дни преди събитието и сега противник ще е Темпър, чието истинско име е Томас Оливейра.

KSI има големи амбиции за 2023 г. Първата е да се изправи срещу друг популярен от мрежата персонаж превърнал се в боксьор – Джейк Пол. А след това Кошмара иска да се бие с Конър Макгрегър.

„Мислех си, че след като размажа Джейк Пол колко готино ще е да се изправя срещу краля? Вярвам в себе си и мога да се справя с всеки. Не искам да се бия с Артур Бетербиев или Антъни Ярде. Предпочитам да срещна Макгрегър“, обяви KSI.

Ирландската ММА звезда не е бил на ринга от дълго време. Очаква се неговото завръщане през 2023 г. Макгрегър се е боксирал преди – през 2017 г. загуби битката с Флойд Мейуедър.