Треньорът на Иранския Хълк призна, че звездата от социалните мрежи е опитал да се откаже от боя с Казахския Титан само няколко дни преди срещата им. Саджад Гариби загуби с технически нокаут още в първи рунд сещу Алмат Бахинович Джуманов. Това бе дебют и за двамата свръхтежки в бокса. Мачът се проведе в Дубай и разочарова много милионите фенове на Иранския Хълк.

По време на краткия бой стана ясно, че Гариби не е добре подготвен даже да нанесе удар на съперника. Това позволи на Казахския Титан бързо да спечели мача.

Хамзед Морадиан, който подготвя Гариби за мача, обяви, че не е имал достатъчно време да помогне на Иранския Хълк.

„След като се срещнахме осъзнах, че агента на Саджад не разбира нищо от спорт, но бе подписал договор с боксовата компания в Дубай и Саджад трябваше да отиде и да се бие“, заяви Морадиан във видео в Инстаграм.

„Когато си поговорихме му казах, че няма начин Саджад да се бие. Но той ми отвърна да му помогна колкото мога. Заявих, че не искам да се меся, но мача трябва да бъде отменен. Когато опитаха да го отменят осъзнаха, че не могат, защото трябва да платят огромна неустойка. Има правила за хората, които работят в спорта и той трябваше да се яви там. Аз се съгласих да му помогна. Имахме много малко време. Правихме тренировки 2 пъти на ден – сутрин и следобед. Дадох всичко от себе си, но нямаше как да го подготвя. Той бе много стресиран и е наистина трудно да се боксираш в такова състояние“, допълни треньорът.