Иранския Хълк планира да се подобри и да се завърне на ринга след меко казано неуспешния си дебют. Саджад Гариби стартира кариера в бокса срещу своя враг Джуманов Алмат Бахитович, известен още като Казахския Титан.

Двамата се биха преди няколко дни в Дубай, ако може да наречем това битка. Гариби беше трагичен на ринга и не спираше да обръща гръб на своя съперник, като логично загуби с нокаут в първи рунд.

Феновете в социалните мрежи не спират да го обиждат и да му се присмиват. Явно това тревожи Саджад и неговият треньор. Хамзех Морадиан и Гариби пуснаха видео в социалните мрежи и коментираха битката.

"Живеем на различни места един от друг. Нямаше как да го карам да тренира. Да, той не е тренирал. Реших да летя до Дубай, за да му помогна да тренира. Единственият начин Саджад да тренира, е ако има кой да го накара. Аз не исках битката да се случи, но имаше хора, които не бяха съгласни с мен. Галавечерта беше спонсорирана и нямаше как да се оттеглим. Казах им, че няма достатъчно време, за да го подготвя, но не ме чуха“.

„Саджад ми каза, че не е достатъчно добър и не иска да се качва на ринга. Сподели, че няма да се представи добре. Трябваше да го мотивирам, защото не се чувстваше добре за битката. Направихме всичко възможно, за да го вкараме в залата, но той не искаше. Имах само 2 седмици в Дубай, за да го науча как да се боксира. Не искам да гледам как го обиждат. Няма нужда да го правите, защото не печелите нищо от това. Гариби не може да приеме толкова обиди и клевети. Саджад иска да се подобри и да се върне на ринга. Следващата година ще го тренираме, за да се гордеете с него. Сега ударихме дъното, но ще се изправим. Ще му помогна", каза Морадиан.

mma.bg