Еди Хърн посочи два потенциални двубоя, които биха могли да бъдат следващи за Саул Канело Алварес след впечатляващата му победа над Джермел Чарло преди седмица. Преди безспорния двубой в суперсредна категория в T-Mobile Arena се появиха спекулации, че братът близнак на Чарло - Джермал, може да е следващият, който ще се изправи срещу мексиканската икона.

Хърн обаче обясни пред канала на Matchroom Boxing в YouTube, че смята, че идеята за това е "мъртва", тъй като представянето на Джермел в съботната вечер е било толкова невдъхновяващо. Вместо това той назова имената на Дейвид Бенавидес и Терънс Крофърд, които биха могли да се изправят срещу Алварес, но добави, че не е сигурен, че разликата в теглото за двубоя с Крофърд може да бъде преодоляна.

"Мисля, че мислеха да направят следващия двубой с брата на Чарло. Но според мен този двубой вече е мъртъв“, обяви Хърн. „Вероятно са си мислели, че първият бой ще бъде добър и оспорван, може би малко спорен, а след това братът ще влезе за една страхотна история. Но кой иска да види това сега?"

"Мисля, че Бенавидес е голяма битка. След това се говори за Крофърд, но аз не мога да го видя. Не мога да видя Канело да влезе в категория под 168 паунда (суперсредна). И не съм сигурен, че Крофърд ще се качи до 168, но от друга страна, той вече е в напреднала възраст и вероятно си мисли, че иска да продължи да получава тези големи чекове. Така че ще видим."

След три неубедителни представяния на ринга, Канело изглеждаше много по-близко до най-добрите си представяния срещу Чарло, напомняйки на боксовия свят защо се превърна в една от най-голямата звезда в спорта.

Феновете в социалните мрежи настояват той да се бие с Бенавидес следващия път, като мнозина са на мнение, че "Мексиканското чудовище" е най-трудният му тест в суперсредна.