Световният шампион на WBC в тежка категория - Тайсън Фюри, смята, че Дионтей Уайлдър е вторият най- добър боксьор в дивизията.

Фюри не пропусна да захапе Антъни Джошуа, заявавайки, че шампионът на WBA, WBO, IBF и IBO отказал две различни предложения, за да се изправи срещу Уайлдър в обединителен двубой. Според Фюри причината е, че Джошуа и неговият екип са се уплашили да не бъде нокаутиран от Уайлдър.

GettyImages
33 снимки

"Трябва да похваля Дионтей Уайлдър, той има кураж. Уайлдър искаше да се бие с най-добрите. Когато бях извън ринга, той на два пъти се опита да се бие с Джошуа, това продължи с векове, всички го знаем", каза Фюри.

"Предложиха му 80 милиона долара за двустранна сделка. Познавам няколко човека, които са виждали доказателство за средствата – хора, на които напълно вярвам и Антъни Джошуа отказа. Не мисля, че ще получат по-голямо предложение от това. Не го приеха, защото се уплашиха Джошуа да не бъде закован от "Бронзовия бомбардировач", допълни Фюри. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.