Кубрат Пулев се готви да шокира Антъни Джошуа и да срещне Тайсън Фюри следващата година за званието “абсолютен световен шампион в тежка категория”. Това обяви неговият мениджър Ивайло Гоцев. Пред “Дейли Мейл” той каза, че се надява в близките дни да се уточнят конкретните дата и място за двубоя на Кобрата и AJ за поясите на WBA, IBF, WBO и IBO.

“В лагера на Джошуа определено са се концентрирали твърде сериозно около големите пари и гледат голямата картина, но познайте, голямата картина в момента е Кубрат и те трябва да се насочат именно към него. Защото той ще даде на Ей Джей най-големия бой в живота му. Пулев ще го извади от битката, след като го нокаутира. В момента Кубрат мисли следното - нека те да планират и да си поставят цели, след което аз ще получа мача с Тайсън Фюри. Защото побеждавайки Ей Джей, той ще получи именно това - голямата сцена за битка с Тайсън Фюри”, коментира Гоцев.

Очакваше се датата и мястото да бъдат обявени до края на миналия месец. Това така и не се случи, а от IBF отказаха да притиснат Джошуа. Все пак надеждите са, че тази седмица ще има развитие.