След като преговорите между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа явно не вървят в правилната посока, Циганския цар вече има различни идеи за бой на 3-и декември. Той вече публично предизвика Мануел Чар, който обаче не е боксьор от елита на тежка категория. И сега Фюри има идея да направи два боя за една вечер.

„Точно умуваме по някои неща. Трети декември наближава, Махмуд Чар се съгласи и си помислих защо да не се бия с двама в една вечер? Чар и някой друг?  Това ще бъде наистина великолепно. Сигурно ще съм първият шампион на WBC в тежка категория с два мача за една вечер. Това е гарантирано. Какво мислите? Какво ще кажете?“, попита Фюри в социалните мрежи.

Това идва след поредния обрат в преговорите между Циганския цар и Антъни Джошуа. Франк Уорън все още опитва да направи сделка с Еди Хърн и екипа на Джошуа.

„Промоутърът ми Франк Уорън ме убеди да ти дам още един шанс и да оставя преговорите с твоя отбор и тази седмица. Аз обаче знам, че ти никога няма да излезеш в такъв мач“, се казва в друг пост на Фюри.

Еди Хърн също пусна изявление относно ситуацията. В него се казва, че договора не е при тях от 14 дни, както се твърди, и че работят неуморно, за да уговорят мача.