Тайсън Фюри атакува мениджъра на Александър Усик и дори го сравни с Борат в последната си публикация в Instagram. 34-годишният Фюри и 36-годишният Усик се опитват да финализират битка за четирите пояса в тежка категория на стадион Уембли на 29 април. Циганския цар, който държи титлата на WBC, обеща да сложи край на излиянията си в социалните медии, но явно не успява да се въздържи.

Екипът на Усик вярва, че макар да прие всички условия на Фюри, включителнол "алчното" му предложение за разпределение на приходите 70:30, британеца гледа да се измъкне от боя. Лагерът на украинеца, воден от неговия представител Александър Красюк, дори се съмнява в желанието на Фюри. Британецът обаче му изпрати видео съобщение в Инстаграм вчера, докато се подиграваше с гласа на Красюк в нецензурна тирада.

Британецът, облечен с фланелка на Англия, каза: „Алекс, мениджър на Усик, ти, наденица, Борат мълчи си, шибан скитник. Ще получиш това, което искаш, не се притеснявай. Ти си най-лошият мениджър в историята, накарахте своя боец ​​да приеме 30 процента, тъпи сте. Не си толкова умен, скитник, надхитри те човек, който никога през живота си не е ходил на училище, наденица такава. Продължавайте да говорите и вашето момче ще бъде разбито и ще бъде без колан като другия скитник Ей Джей”, изригна Фюри.