Преговорите за очаквания от целия боксов свят между световните шампиони в тежка категория на различни версии – Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, са в решителната си фаза. Това призна американският промоутър Боб Аръм.

lap.bg
58 снимки

"Еди и хората на Джошуа трябва да пратят договора във вторник. След това трябва да го предам на Франк Уорън, на Тайсън и на адвокатите ни. Ако имаме поправки, ще ги върнем на Еди и щаба му. Смятам, че всички искат този мач да се случи. Затова вярвам, че съвсем скоро ще избистрим и последните детайли и да решим за местоположение. Но нека първо да видим първоначалния контракт и дали не трябва да променяме нещо.

Очаквам финалната среща да се състои до две седмици. Тогава всичко трябва да е готово и финалният документ да бъде разписан от двете страни. Най-добре би било срещата да се проведе във Великобритания, но на този етап това е невъзможно заради COVID-19", заяви Боб Аръм.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.