Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри се присмя на своя сънародник и притежател на останалите пояси при най-тежките Антъни Джошуа, припомняйки му и загубата от Анди Руис.

Джошуа публикува две снимки в Twitter как се поти по време на спаринг сесии и написа: "Един велик модерен боксьор би трябвало да може да се състезава във всяка ера", а Фюри веднага коментира: "Велик? Как пък не! Ти беше нокаутиран от дебелото момченце, което прие да се боксира с теб три седмици преди мача. Ти си велик само в това да изглеждаш добре на снимки", написа Фюри.

Джошуа загуби световните си титли срещу Руис на 1 юни 2019 година, когато бе нокаутиран в седмия рунд, но в началото на декември същата година си ги върна след победа по точки. Последната му защита на поясите на WBA, IBF, WBO и IBO бе срещу българина Кубрат Пулев, който бе нокаутиран от британеца в деветия рунд на 12 декември 2020 година в Лондон.

Сега цяла Великобритания и всички боксови фенове очакват с нетърпение двубоя за обединяване на титлите между Джошуа и Фюри. Най-голямата битка в историята на британския бокс все още не е уредена, но според медиите все по-малки стават шансовете тя да се проведе на Острова заради рестрикциите около COVID-19 и липсата на фенове на спортни мероприятия.