Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория, Антъни Джошуа, сподели очакванията си от предстоящия сблъсък с Кубрат Пулев. Двамата ще се изправят един срещу друг на 20-и юни в Лондон, а Джошуа призна, че очаква един по-мъдър Пулев, в сравнение с преди. 

"Голяма отговорност е да си световен шампион в тежка категория. Не искам отново да загубя титлите си. Бих се толкова здраво за тях, така че съм готов за предизвикателството. Пожелавам му късмет", заяви Джошуа. 

"Той се боксира отдавна. Достигна да топ ниво и бе победен. Той вече имаше своя шанс, а сега се връща отново, така че вероятно сега ще се опита да поправи нещата. Очаквам по-мъдър, по-умен Пулев. Той може да нокаутира, има доста нокаути, така че ще бъде добър мач, със сигурност." 

Джошуа призна, че срещу Анди Руис - младши е излязъл с коренно различна тактика и е променил дори стила си, за да постигне победа над американеца от мексикански произход. 

"Победата срещу Руис бе задължителна. Ако исках същия резултат, както на 1-ви юни, щях да направя същото. Но умният боксьор се адаптира, променя играта си и постига победа."

"Така че ментално аз няма да съм променен, мотивацията е същата, но може би ще променя стила си. Винаги мога да се адаптирам към противника. Понякога дори драстично, както видяхте."

За финал, AJ даде своята прогноза за края на срещата. 

"Това ще бъде двубой между двама боксьори със силни удари, така че ще бъде интересно за феновете. Смятам, че срещата ще завърши в 11-и рунд", завърши Джошуа.