Джо Джойс се оказа с 6 кг. По-тежък от съперника си утре Джоузеф Паркър. Двамата ще се бият за Интерим титлата на WBO в тежка категория, като и двамата спряха кантара на най-голямото си тегло в кариерата до момента. Джо Джойс излезе малко над 123 кг., а съперника му спря стрелката на 115,7 кг. Това означава, че Непреодолимата сила има предимство от около 7 кг.  пред съперника за мача утре вечер в Манчестър.

„Не знам, може би хотелската храна е много добра“, пошегува се Джойс. „Аз съм готов. Силен съм и двигателят е запален. Всичко мина по план с подготовката и очаквам добро представяне от себе си“.

Джойс няма загуба в своите 14 мача на ринга. Паркър победи в последната среща Дерек Чисора и е загубил само два пъти до момента – от Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

„С представянето срещу Чисора се чувствах добре, силен и тежък. Имам силата да изкарам 12 рунда. Нямам търпение да се кача на ринга. Стига вече с приказките“, обяви новозеландеца Паркър.

В момента Джойс е задължителният претендент за титлата на WBO, която държи Олександър Усик, а ако спечели утре допълнително ще си гарантира опит да вземе поясите от украинеца.