Грандиозното бойно шоу по бокс с голи ръце BKFC 58 ще се проведе на 22-ри март - няколко месеца след като първото издание на международния турнир в Европа се проведе на същото място - Арена София.

Голямото шоу ще бъде излъчено по DIEMA SPORT 2 и новия специализиран канал Fight Klub.

Във второто издание тук участие ще вземат няколко от победителите в BKFC 54 през ноември. Един от тях е Томас Войтела от Словакия, който направи стряскащо изказване.

Билети за голямото събитие в Grabo.bg

"Когато бях 5-годишен, бях голям фен на Брус Лий. Гледах неговите филми всеки ден и когато станах тийнейджър бях убеден, че искам да се занимавам професионално с бойни спортове. Тогава започнах. Сега съм професионален боец в боевете с голи ръце, тайбокс, летуей, а скоро ще се пусна и в професионалния ММА," сподели Войтела за MMA.BG.

Бой

"Битките с голи ръце са много екстремни. Харесват ми, защото преди години боксовите звезди са се били без ръкавици - сега можем да го правим и ние. Подписах с BKFC след като станах шампион на словашката организация "Крале на улицата". Отдавна исках да се бия в BKFC и когато получих тази възможност не се колебах дори за миг. Веднага приех.

В боевете с голи ръце ми харесва, че е кървав спорт. А и феновете искат да виждат кръв и насилие. Когато изляза да се бия, давам цялото си сърце. Винаги съм готов да се бия до смърт", добави Войтела.