Ветеранът в бойните спортове Веселин Иванов "Лудия" прави втората си битка с голи ръце, след успешното си завръщане през ноември.

На 22-ри март 35-годишния Иванов ще се изправи срещу 27-годишния азербейджанеца Зохраб Азимов в бой без ръкавици в една от основните битки на BKFC 58 в столичната "Арена София".

Двубоите може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2 и новия специализиран канал Fight Klub.

Старозагорецът е двукратен вицешампион по бойно самбо за 2014-та и 2016-та, а през 2015-та печели златото, като в допълнение има златен медал и от Европейското по бойно самбо през 2013-та. Той има богат опит в ММА и успешен дебют в BKFC, пише mma.bg.

Билети за голямото събитие в Grabo.bg

Срещу него застава двукратният европейски шампион по кикбокс Зохраб Азимов. Той е шампион на Азербейджан по кикбокс главозамайващите 14 пъти, а рекордът му като професионалист в кикбокса е 33-25-2.

Това ще е една уникална битка, която ще противопостави школата на бойното самбо срещу тази на кикбокса с брутален бой без ръкавици.

Събитието ще включва 12 битки от 13 държави по правилата по бокс с голи ръце. Първото състезание на световната организация BKFC в Европа през ноември показа, че боевете с голи ръце са зрелище без аналог.