По всяка вероятност Антъни Джошуа ще защитава титлите си срещу Кубрат Пулев на друго място, тъй като надеждите да бъдат допуснати фенове вече за илюзорни. Първоначално обявеното място бе 02 Арена в Лондон, а денят на голямата битка е 12 декември. 

Проблемът е, че Англия е в общонационална карантина до 2 декември. Еди Хърн се надяваше, че около 4700 души ще могат да гледат битката на арената с 20 000 места.

Ако не бъде допусната публика, срещата може да се проведе на „Дъ Ес Ес И Арена“, Уембли, където в събота Matchroom ще проведе второ шоу при затворени врати, оглавено от шампионската битка между Кейти Тейлър и Мириам Гутиерес. Още две боксови събития са планирани на Уембли на 21 ноември и 4 декември.

„Не сме се отказали от O2, но ако няма фенове, няма смисъл да го правим там. Надявахме се на поне 3000 или 4000 души, но правителството има други приоритети към момента", заяви Хърн. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.