Даниела Хемсли е готова да се завърне в бокса за първи път след прословутата си реакция при която отпразнува победа, като вдигна горнището и показа гърдите си на публиката. Звездата на OnlyFans стана много популярна, след като победи Александра Даниел, преди да покаже гърдите си на живо по телевизията.

По-късно Даниела настоява, че идеята е била на организаторите и тя е станала жертва. Но все пак това не е отказало модела на Instagram от бокса и тя продължава да тренира, като се готви за завръщане.: "Тя все още тренира и все още е вперила поглед в цялата женска дивизия.

"Тя все още има очи за Алена Вампира, Джули Пока, тя е в тази по-висока категория по тегло“, заяви приятелят ѝ, ММА боецът Аконе Уанлис, пред вестник „Сън“. "Битката на Пейдж Ванзант и Ел Брук, гледахме я и беше готино, човече. Беше страхотно да видим прогреса на Ел Брук. Тя дори нанесе удар и повали Пейдж Ванзант, а аз си казах: "Уау, това е някаква лудост".

"Хубаво е да видиш прогреса на всичко това и определено Даниела е все още много млада, тази година навършва едва 24 години и ако иска да се върне в бокса, определено може."

Уанлис е 8-2 в ММА и се завръща в клетката в събота в Прага на Oktagon 58 срещу Матеуш Легерски. И Даниела ще бъде там, за да подкрепи своя мъж, който също е ч

аст от нейния собствен треньорски екип по бокс.

 

"Тя подобрява уменията си всяка седмица, обича бокса и продължава да се занимава с него в свободното си време, продължава да ходи на фитнес всеки ден. Защо не? Ако нещо се подреди добре за нея и заплащането е правилно, а съперникът е точен, те са влиятелни боксьори, така че това трябва да има смисъл за тях по този начин. При мен аз влизам там и искам да се бия на всеки толкова месеца, да се боря за титли и други подобни неща“

"Но Misfits, те се опитват да изградят, те се опитват да изградят нещо, където има титли сега и женски дивизии. Превръща се в по-професионална атмосфера."