Instagram
22 снимки

Звездата от Onlyfans Даниела Хемсли разкри какво наистина е трябвало да се случи, когато вдигна горнището си след победата си през уикенда. Хемсли стана основна тема за разговори в интернет, след като победи г-жа Даниелка в боксовата карта KingPyn.

Емоционалната победителка вдигна горнището си и показа гърди пред смаяната публика в Дъблин и зрителите пред екраните. Но оттогава Хемсли разкри, че  идеята не е била да покаже гола гръд, а всъщност е имала покритие на зърната - което обаче се залепило за сутиена й.

Тя каза в канала си в YouTube: „Всъщност имах стикери за пламтящи зърна, които възнамерявах да нося за моето празненство след битката. Щях да вдигна горнището си само ако спечелех. И аз спечелих битката си, дръпнах горнището си нагоре и стикерите се забиха в сутиена ми, така че целият свят видя ци**те ми.

„Моите ци*и бяха навън, видяха ги всички. Сигурен съм, че повечето от вас не се оплакват, но не това беше идеята“.

KingPyn, който беше домакин на триетапен турнир по бокс за инфлуенсъри, публикува изявление, в което се извинява за инцидента. Те разкриха, че 22-годишният Хемсли няма да се бие на финалното събитие.

Но тя обясни ситуацията и разкри, че отделя време, за да се възстанови физически от контузен палец и лакът, отричайки да и е било забранено да участва.

„Не ми е забранявано от KingPyn момчета, просто реших да си взема няколко седмици почивка от тренировки, за да се възстановя, да възстановя тялото си. Планирам да се върна да се бия отново, надявам се през зимата. Вие знаете какво се случва с KingPyn, беше лудост с всички промени на датите. Просто не съм имала почивка. Тренирах на пълен работен ден, два пъти на ден, шест дни в седмицата в продължение на шест месеца. Четири, пет, шест месеца вече и имам нужда от почивка, така че си давам почивка от бокса. Не съм наказана, надявам се да се бия в KingPyn през зимата. Абсолютно, напълно влюбена съм в спорта, няма да ходя никъде. Ще се върна."