Основното събитие на Misfits 15, в което участваха Ел Брук и Пейдж Ванзант, завърши с противоречиво равенство в Тексас, САЩ. Брук срази Ванзант на родна земя и я прати в нокдаун, но не успя да стигне до нокаута, а двойката ще направи всичко отново, като вече е насрочен реванш.

ВанЗант все още търси първата си победа в бокса след две загуби и едно равенство в този спорт. Въпреки че ще влезе в битката като защитаваща титлата си шампионка, трябва да погледнете реално на факта, че Брук дойде в този спорт като инфлуенсър.

Снощи тя се бори с професионален боец и се справи с него, като дори го свали в нокдаун. Каква мечта изживява Ел Брук и изглежда, че това е само началото на нейната бойна кариера. Въпреки че удари Пейдж Ванзант със страхотен удар, за да я прати на платното, тя успя да постигне само равенство.

Фитнесът на съперничката ѝ я накара да се върне в двубоя в последните рундове и да нарани Брук. Беше трудно да се определи победител и равенството вероятно беше правилният резултат.

Един от съдиите даде оценка 48-46 за Брук, вторият - 48-46 за Ванзант, а последния съдия даде 47-47. В резултат на това равенство всички вече се готвят за реванш между двете.