Майк Тайсън обърна гръб на Джейк Пол, който опита да стресне именития си противник с жест "изстрел с пистолет" по време на срещата им на официалното представяне за битката между двамата. Пол и Тайсън се изправиха лице в лице за втори път тази седмица в Арлингтън, Тексас, като част от прес турнето им за популяризиране на боя на 20 юли.

По време на откриващото им събитие в Ню Йорк нещата между бойците бяха уважителни и приятелски, но този път те се разгорещиха и си размениха обиди. Когато се изправи пред сцената, за да се изправи лице в лице, Пол реши да се опита да влезе в лицето на съперника си, като позира така, сякаш е готов да нанесе удар на Тайсън.

Легендата в тежка категория първоначално стоеше напълно невъзмутимо, а след това отговори, като вдигна ръце, сякаш за да подскаже, че не иска да участва в закачките. След това Тайсън се обърна с гръб към Пол и в този момент "проблемното дете" направи жест все едно стреля с пистолет към опонента си.

Бившият световен шампион е виждал всичко това и преди на пресконференции по време на успешната си 20-годишна професионална кариера, продължила от 1985 до 2005 г. Той запази деловата си фасада по време на престрелката и едва ли ще се уплаши от звездата от YouTube под каквато и да е форма.

Но явно беше по-отворен към размяната на словесни нападки с Пол, отколкото по-рано през седмицата, когато двамата разговаряха за популяризиране на двубоя.

„Не виждам много хора, които да го критикуват. Вижте това. Правех това преди години, така че това не е нищо ново за мен. Това е новост за това младо момче тук“.

След това Пол отговори: "Надявам се всички да запазите същата енергия, когато нокаутирам този старец. След време ще се бия за световната титла. И ще ви накарам да изядете собствените си думи. Уважавам Майк. Но вече е време. Сега е моето време. Ще се запиша като човека, който за последен път повали Майк Тайсън“.

Пол явно е бил изнервен от посрещането, което получи при пристигането си на конференцията, като феновете го освиркаха, а тълпата до голяма степен подкрепяше Тайсън.