Еди Хърн все още таи надежди, че изгодна сделка ще убеди Дионтей Уайлдър да се откаже от договорената си трилогия с Тайсън Фюри. Боксовият промоутър иска най-накрая да осигури мегасблъсъкът за обединявате на поясите, но признава, че би било необмислен ход, ако американецът приеме предложението. 

Уайлдър загуби шампионския си пояс на WBC в тежка категория, след като издържа седем рунда срещу Тайсън Фюри, но треньорът му Марк Бриланд го пащади и хвърли кърпата, за да прекъсне двубоя. Съперничеството трябваше да бъде подновено отново през юли, но реваншът бе отложен за октомври заради пандемията от коронавирус. 

Междувременно, Джошуа ще опита да направи първа защита на световните си титли на WBO, WBA, IBF и IBO в двубой срещу Кубрат Пулев, чиято дата на провеждане също е неясна. 

Хърн обаче ще опита да откаже Уайлдър от двубоя, предлагайки му по-добра оферта. 

"Би било смущаващо, ако приеме, ще изглежда слаб, но пък аз бих се радвал да отстъпи", заяви Хърн пред iFL TV.

"Само си представете, ако след първата битка с Руис, той отиде при Джошуа и го помоли да се откаже от реванша. Само си го представете. Естествено, че няма как да се случи. Няма пари на света, които могат да откажат боксьор от това да си прибере обратно коланите."

"И ако се откажеш заради парите, демонстрираш невероятна слабост. Даваш възможност на някой друг да вземе това, което ти принадлежи. Ако вярваш в себе си, не бива никога, никога да даваш задна", заяви Хърн.