24 часа преди двубоя за титлата на Misfits Boxing бившата състезателка на UFC, превърнала се в боец на BKFC, Пейдж Ван Зант и защитаващата титлата си Ел Брук се съблякоха за последен сблъсък очи в очи. MF & DAZN: X Series 15 ще се проведе в NRG Arena в Хюстън, щата Тексас, и ще включва главно събитие за шампионската титла в средна категория, в което Брук, действаща шампионка ще защитава титлата си в първото женско главно събитие в историята на Misfits. 

Преди двете руси бомби да излязат на ринга Ван Зант и Брук стъпиха на кантара по време на официалната церемония по претеглянето по-рано днес. Състезавайки се под знамената на Kingpyn и Misfits Boxing, Ел Брук има солиден рекорд от 4-1, включително титла спечелена срещу Джейн Бункър през януари. Досега всички боксови двубои на Брук са били демонстративни. Сблъсъкът ѝ с Ванзант ще бъде първата професионална битка в кариерата ѝ. 

Що се отнася до Пейдж Ван Зант, сензацията от социалните мрежи има изключително предимство пред опонентката си, когато става въпрос за опит. "12 Gauge" се състезаваше в октагона от 2014 до 2020 г., печелейки победи над такива като Фелис Хериг, "Rowdy" Бек Роулингс и Рейчъл Остович. 

Оттегляйки се от промоцията с резултат 1-3, Ванзант подписа с Bare Knuckle Fighting Championship, като дебютира през 2021 г. За съжаление, нещата не се подобриха за "12 Gauge", тъй като тя загуби всичките си битки. Въпреки че изрази интерес да се бие за трети и вероятно последен път, тя не е определила официална дата за завръщане.