Боксьорката и участничка в OnlyFans Амбър О'Донъл целуна съперничката си, американският модел Уитни Джонс, на тяхното претегляне преди битката им в Дъблин през изминалия уикенд. В самият бой калифорнийката спечели на ринга, но мача ще остане запомнен от действията на двете преди битката.

На претеглянето Джонс опитваше да дразни О’Донъл като понечи да я целуне по носа. В този миг обаче О’Донъл сграбчи съперничката и страстно я целуна по устата. Изненаданата тълпа се разбуни, а Джонс успя да отстъпи назад, смеейки се.

Джонс имаше голямо предимство в битката - тя беше пет инча по-висока от О'Донъл и нейният обсег беше седем инча по-дълъг. Джонс, която е родена в Денвър, има връзка с Крис Камоци, ММА боец, който е бил неин треньор за тази битка.

„Той е буквално като всичко за мен“, каза тя. „Наистина съм благодарна за това преживяване. То ни сближи, беше красиво.“

Камоци  написа в Туитър след двубоя: „Не мога да се гордея повече от моята любов Уитни Джонс за невероятното й представяне и победа“.