Шампионът на континентална Америка в суперсредна категория Кристиан „Солид“ Мбили  защити своите титли над бивш шампион на IBO Карлос Гонгора. Двамата се срещнаха в Монреал, Канада пред пълна до горе зала в събитието на промоутъра на ESPN+ Камил Естефан (Eye of the Tiger Management).

В главното събитие за вечерта Кристиан Мбили се справи в десет напрегнати рунда, за да победи левичаря Карлос Гонгора. Първият рунд беше равностоен, като Гонгора имаше предимство. Във втория рунд Гонгора нарани Мбили с ляв ъперкът в брадичката в последната минута. В последните секунди на третия рунд Мбили удари съперника с две десни крошета в тялото. В четвъртия рунд Мбили нанесе сериозни удари в тялото на съперника. В последните секунди на пети рунд, ляво кроше от Мбили в брадичката сериозно разтърси Гонгора. В шестия рунд Мбили продължи да нанася удари по тялото, взимайки предимство в мача.

В осмия рунд, в последната минута Гонгора намери противника с ляв ъперкът в брадичката, който едва не го събори на земята. В десетия и последен рунд Мбили напълно натисна противника в опит да го нокаутира, но Гонгора издържа до края. Резултатите бяха 97-93, 98-92 и 99-91 и 97-93 за победителя.