Звездата от OnlyFans, известна като Барнзли Башър (б.р. разбивача от Барнзли), смята, че може да нокаутира Джейк Пол и го покани в дома си, за да му преподаде уроци по бокс. Това стана след поражението на ютубъра Пол от Томи Фюри. В неделя съдиите присъдиха победата на Фюри, въпреки че Джейк Пол събори на земята веднъж противника си.

Бившата бляскава манекенка Софи Лариса Вайс взима £500 на час, за да бие мъже и се пошегува, че може да наеме Пол като „боксова круша“ за тренировки.

Софи казва, че е видяла "страх" в очите на Пол, докато аплодирала по-малкия брат на Тайсън Фюри Томи за победата с разделно съдийско решение.

30-годишната Софи каза пред Daily Star: „Дори аз бих могла да нокаутирам Джейк Пол! Сега, след като кариерата му приключи, може би той може да се присъедини към мен в Барнзли и да ми помогне да победя тези пичове за допълнителни пари или може би той може да бъде моят манекен, на който тренирам. Може би мога да го науча на едно две неща.“

Софи определя себе си като „суперзлодей на пълен работен ден“ в акаунт в Instagram, където е следвана от 215 000 души.

А мъжете се възхищават толкова много на нейната комбинация от умения в бокса, борбата и бразилското жиу-жицу, че плащат големи пари, за да страдат от нейните ръце. Тя добави: „Аз бия мъже, за да си изкарвам прехраната. Те искат да ги доминирам с борцови движения и обичат да бъдат удряни в лицето.“

Що се отнася до Пол и мача му с Фюри, Софи каза: „Мислех, че Джейк изглеждаше уплашен. Можех да видя страха в очите му и мисля, че той се надяваше да нанесе този щастлив удар, който да нокаутира Томи. Вероятно можех да свърша по-добра работа и Томи определено го надмина.”

Пол обаче спечели огромни пари от битката и вече се очертава реванш.