Майк Тайсън изглежда е променил предаността си, когато става въпрос за футболни отбори, след като беше сниман с фланелка на Ювентус. Железния Майк се появи изненадващо на страницата на Юве в Instagram и пременен с екип на Старата госпожа с №1 и името Тайсън на гърба.

Тайсън се появи в новия домашен екип на Юве на Adidas този сезон и публикацията имаше заглавие: „Тренировките на Юве ще станат много по-трудни“. Боксовата легенда показа мускули, преди да покаже името на гърба, което гласеше: "Тайсън 1".

Тайсън е в Торино за снимки на екшън филм, озаглавен "Bunny Man" - филм за супергерой, продуциран от Андреа Йерволино и писателя Енрико Ремерт. Той ще играе себе си във филма, подобно на появата му във филмите The Hangover, където направи същото.

Но това не е първият път, когато 57-годишният футболист е забелязан с футболна фланелка - и ще ви е трудно да познаете кого подкрепя той, ако не знаете. През 2010 г. Железния беше облечен в екип на Питърбъро преди приятелския им мач срещу Уест Хям.

Тайсън, който е запален любител на гълъбите, беше в града, правейки телевизионно шоу за състезания с гълъби, въпреки че призна, че няма представа кои са Питърбъро за домашната публика. Бившият шампион в тежка категория е носил редица футболни екипи в миналото, носейки фланелки на Англия, Бразилия, Рейнджърс, Уулвс, Бенфика и Манчестър Юнайтед преди това.