Кейти Тейлър разказа за връзката, която споделя с Конър Макгрегър преди завръщането си у дома този уикенд.

„Бомбардировачът Брей“ е може би най-награждаваната боксьорка в историята, но шокиращо никога не се е била в родната си страна по време на професионалната си кариера от 22 битки.
В събота вечер 36-годишната най-накрая ще получи шанса да се бие пред своите сънародници, когато се изправи срещу безспорната шампионка в полусредна категория Chantelle Cameron в 3Arena в Дъблин.

Макгрегър, който е горд ирландец и гласов поддръжник на Тейлър, си постави за лична мисия да накара бойната звезда с 22-0 да се изправи в мач в общата им родина.

Първоначално бившият шампион в две категории предложи да спонсорира реванш между Тейлър и Аманда Серано в 80 000-местния Croke Park в Дъблин.

Боксовият промоутър Еди Хърн отлетя за ирландската столица, за да сключи сделка с Макгрегър, преди Серано да се оттегли от потенциалната битка поради контузия.
Вместо да чака своя съперник, Тейлър избра да сбъдне мечтата си за завръщане у дома с помощта на „Mystic Mac“, който подкрепи предложението му за спонсорство въпреки смяната на противника и мястото.

Преди последния си безспорен сблъсък, Тейлър обобщи връзката си с по-голямата от живота легенда на UFC, който със сигурност ще направи присъствието си известно в нощта на битката.

„Невероятно е. Конър Макгрегър очевидно е голямо име тук“, каза тя пред Behind the Gloves.

„Той определено е по-луд. Имаме различни характери, но той очевидно е и много горд ирландец.
„Така че е страхотно да получим подкрепата от него за това събитие като цяло. Да, супер е!“

Лудият живот на Макгрегър наскоро беше обект на документален филм на Netflix, който показва невиждани досега кадри от личния и професионалния свят на иконата на ММА.

След като подкрепи Taylor в последния й опит за величие, 34-годишната се очаква да започне лагер за битка с Michael Chandler по-късно тази година.

McGregor не се е бил, откакто счупи пищяла и фибулата си по време на трилогичен двубой с Dustin Poirier на UFC 264 през юли 2021 г.

В своя пик Макгрегър спечели два пояса на UFC и многократно заявяваше, че планът му е да спечели златото в полусредна категория и да стане първият шампион в три категории в историята на компанията.